Info om oss

Vi på Vinas!

 

 

Vi som arbetar på Vinas delar det stora intresset att ta hand om människor, djur och natur med en holistisk synvinkel och med ett stort miljötänk.

 

 Anna Vingrahn

Att öppna en ekologisk butik har varit min stora dröm i många år. Att även erbjuda kroppsbehandlingar var en självklarhet då jag arbetat med massage och hudvård i väldigt många år.

Rörelse och hälsa har alltid varit min stora passion. Att få ge inspiration och möjlighet till andra att må bra i sina liv. 

Det här har varit min drivkraft ända sedan jag blev en tänkande varelse. Och kännande, ska tilläggas, för det är egentligen hela min affärsidé. Genom att se, lyssna och känna med, så förstår jag vad min kund vill och behöver. Jag älskar att hjälpa människor till en bättre hälsa och det gör jag inte bara genom mina behandlingar med hudvård och massage utan nu även med utbudet av ekologiska produkter i min butik. Jag har länge arbetat med ekologiska produkter till försäljning, men min källare var inte längre stor nog. Att kunna ge människor en möjlighet att enkelt byta ut produkter de har hemma till ekologiska alternativ är bra för oss människor, men även vår jord. Vi har bara en kropp och en jord så dem måste vi vara rädda om. Jag ser fram emot att få möjlighet att hjälpa dig med det. Välkommen in i min lilla butik full av kärlek, välutbildade terapeuter och ekologiska produkter. 

Ekologisk hudvård, massageterapi, massagekurser, kostrådgivning, träningsinstruktion, hårmineralanalys, friskvårdsterapi

076 - 318 14 45, anna@vinaseko.se
Louise Backlund

Jag utbildade mig till certifierad massör 2014 och sedan dess har jag fyllt på min kunskapsbank med många olika tekniker och har en bred kunskap om kroppens uppbyggnad och möjligheter till läkning. Jag drivs av en vilja att hjälp människor och vidarutbildar mig ständigt för att kunna hjälpa fler. Jag älskar träning och har tränat så länge jag minns, både för egen del och som instruktör. Den kunskapen tar jag med mig in i mitt arbete som massör och kan genom detta även rekommendera träning och stretchövningar om det behövs. Jag har det roligaste jobbet som finns och det är så givande att träffa och hjälpa människor på deras väg genom livet. Jag möter alltid kundens behov med olika massagetekniker och att få göra detta på Vinas ekoHälsa är en stor bonus. Med fina kollegor och härliga kunder är det lätt att gå till jobbet. Jag hoppas vi ses! 

Massageterapi, Gua Sha, heta stenar, fina fötter/fotbehandling, energimassage,träningsinstruktion

070 - 361 66 56, louise@vinaseko.se
Maria Backlund

Jag arbetar på Vinas ekoHälsa med massage, i många olika tekniker, allt ifrån djupgående Gua Sha massage till den djupt välgörande och avslappnande regndroppstekniken. Jag arbetar även med healing och access bars som är två väldigt avslappnande former av kroppsbehandlingar. Jag har alltid velat hjälpa människor till en bättre hälsa, både fysiskt, mentalt och andligt och med mina utbildningar och långa erfarenhet känner jag verkligen att jag har många verktyg för detta. När jag startade eget inom friskvård och hälsa kände jag att jag hittat mitt kall i livet. Det är det roligaste som finns, att få hjälpa människor på så många olika sätt. Att kunna vara på Vinas ekoHälsa i dessa fantastiska lokaler och med två fina kvinnor som inte bara är mina väldigt goda vänner utan även brinner för och strävar efter samma mål som mig, att hjälpa och stötta människor till en bättre hälsa, är en stor ära och jag är djupt tacksam för möjligheten. Har du frågor om mina behandlinga så hör av dig eller titta in i butiken. Jag ser fram emot att få träffa dig här!

Massage, Gua Sha, regndroppsteknik, Stressbuster, NAT, Healing

070 - 377 46 12, mia@vinaseko.se


Kontakta oss:


Adress: Järnvägsgatan 17 i Vaggeryd

Telefon: 076 - 318 14 45

Email: info@vinaseko.se

Öppettider butik

Fredag: 10-18

Lördag: 10-13


Övriga tider är bokningsbara via bokningssidan. 


Copyright © All Rights Reserved